Razvajanje za dušo in telo - Kamp *** Park Lijak

Kamp Park Lijak najdete v osrčju Vipavske doline, kjer nudi izjemne možnosti za aktiven oddih. Hišna restavracija Termika bo poskrbela za kulinarična razvajanja. V Kampu Park Lijak si lahko izposodite vrhunska električna in gorska kolesa, prav tako pa smo vam na voljo z ostalo RockVelo kolesarsko ponudbo vodenj, organizacije izletov za zaključene skupine, teambuildinge in podobno.

V Kampu Park Lijak si lahko izposodite

električno gorsko kolo

SUNN Flash S2 / SCOTT eRIDE

Cenik E kolo

Cena na dan izposoje
1 dan 49€
2 dni 45€
3 dni in več 42€
posebna tedenska cena 38€

Kolesarjenje v okolici - Kamp Park Lijak

Vipavska dolina je čudovita regija za kolesarjenje vseh vrst! Za vas smo pripravili tri kolesarske poti, ki se začnejo pri nas in so primerne tako za kolesarjenje z gorskimi in električnimi kolesi, ki si jih lahko izposodite pri nas. Najlažja med njimi je primerna tudi za kolesarjenje z otroci. Med kolesarjenjem se ustavite na naših BIKE|STOP|ENJOY točkah, kjer imajo posebno ponudbo za kolesarje. Naložite si brezplačno aplikacijo, ki vas bo vodila po poteh:

Družinska

Kolesarski izlet za najmlajše

Enostaven kolesarski izlet je kot ustvarjen za družine z otroci. Mirne ceste omogočajo, da tudi mlajši kolesarji uživajo na poti do gradu Kromberk. Izlet a bodo popestrili številni padalci, ki jih na lep dan ne manjka v zraku!

E-bike

Soča in Solkanski most

Ta nekoliko daljši kolesarski izlet zavije pri gradu Kromberk nakreber, kjer se po slikoviti cesti povzpnete na Ravnico, rob Trnovsko-Banjške planote. Sledi razgleden spust v Solkan, kjer se nad reko Sočo mogočno razpenja največji kamniti most (z enim obokom) na svetu! Odlična priložnost, da si ogledate mestno jedro Nove Gorice ter se po mirnih poteh mimo parka Panovec vrnete na izhodišče v Kamp Park Lijak. 

E-bike

Po Vipavski dolini

Kolesarski izlet vas popelje po osrednjem delu Vipavske doline in je manj zahteven, čeprav najdaljši med predlogi. Na sredini poti obiščete znameniti Vipavski Križ, ki na strateški lokaciji poleg lepih razgledov, nudi tudi možnost za okrepčilo na BIKE-STOP-ENJOY točki Darovi Vipavske. Po postanku se ob reki vipavi vračate v smeri Nove Gorice in po mirnih poteh prispete nazaj na izhodišče v Kamp Park Lijak.

Kolesarske točke - ustavi se in uživaj!

Z RockVelo smo po Vipavski dolini postavili kolesarske točke BIKE|STOP|ENJOY, kjer imajo za vas posebno ponudbo:

-Darovi vipavske, Vipavski Križ
-Faladur, Ajdovščina
-Pelicon, Ajdovščina
-Jolly Bar&Grill, Vipava
-Penzion Sinji Vrh
-Molindini Summer Bar, Manče
-Zoro Bar, Štanjel

Na vseh točkah lahko kolesa varno parkirate na posebnih stojalih ter napolnite E-kolesa!

Dodatna kolesarska ponudba na v Kampu Park Lijak

  • Asistenca kolesarjem na terenu
  • Kolesarjenje za skupine, teambuilding programi
  • Vodeni kolesarski izleti z degustacijami

TOP